Wie zijn wij

Wie zijn wij

Aangenaam! Jeroen van Delsen, een van de oprichters Gelder Thuiszorg WMO en vestigingscoordinator Gelder Thuiszorg Apeldoorn

Mijn naam is Jeroen van Delsen is mijn naam en ben in Deventer geboren. Vanaf mijn prilste jeugd woon ik in Twello. Eventjes, nadat ik ging trouwen met Silvia, heb ik een uitstapje gemaakt naar de Worp, om vervolgens weer terug te keren in Twello. Samen met onze drie kinderen vormen wij een gezellig gezin. Het grootste gedeelte van mijn werkzame leven heb ik bij PostNL (vroeger PTT) gewerkt, waarvan de laatste vier jaar in werving en selectie. Als zelfstandig ondernemer ben ik na deze periode verder gegaan.


De zorg heeft mij altijd aangesproken. De huidige veranderingen in de zorg en de informatie door de overheid waren de aanleiding tot het smeden van nieuwe plannen en vroeg ik me af: “Wat zijn de mogelijkheden om een eigen thuiszorgorganisatie te starten?” De achterliggende gedachte dat mensen steeds langer thuis willen blijven wonen, maar vooral ook móeten, waren de drijfveer dit plan door te zetten. Na intensief beraad over de mogelijkheden en gesprekken met de gemeente heb ik samen met mijn collega de nodige stappen gezet.

 

Aangenaam! Josje van den Ende, directeur Gelder thuiszorg

Aangenaam! Germa Fredriks, vestigigingscoordinator Gelder Thuiszorg Epe

Mijn naam is Germa Fredriks en ben een geboren en getogen in Epe. Ik ben 47 jaar en moeder van 2 kinderen. Sinds augustus 2015 ben ik werkzaam bij Gelder Thuiszorg.

Als coördinator onderhoud ik de contacten met de cliënten, werknemers en de gemeente Epe. Naast mijn werk als coördinator, werk is ook als huishoudelijke hulp bij cliënten. Ik weet hierdoor wat belangrijk is voor zowel de cliënt als de medewerker.
Bij nieuwe cliënten ga ik -voordat we starten met huishoudelijke hulp- altijd op huisbezoek voor een intake. Ik vind het belangrijk dat cliënten weten wie de coördinator van Epe is en dat zij de beste afgestemde hulp krijgen. Dit leidt tot een wederzijds prettige samenwerking.
De lijntjes bij Gelder Thuiszorg zijn kort ofwel, als u Gelder Thuiszorg Epe belt, krijgt u gelijk mij aan de telefoon. 

Aangenaam! Corien Berger, vestigigingscoordinator Gelder Thuiszorg Voorst
Aangenaam! Melissa van Delsen, vestigingscoordinator Dagbesteing Voorst